Ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

Βοηθάει πολύ σε περιόδους ψυχικής και σωματικής πίεσης, προσοχή μην το παρακάνετε με τις ποσότητες!

Amazon IT, 18 Δεκεμβρίου 2022

Lorenzo P.

Καλό προϊόν και εξυπηρέτηση

Είμαι εντυπωσιασμένος με το προϊόν και τον πωλητή. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με την πρώτη παράδοση, αλλά αντικατέστησε το αντικείμενο αμέσως και έστειλε ένα άλλο αμέσως. Υπέροχη γεύση και συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Amazon UK, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Lynette S

Πεπεισμένος από το πρώτο φλιτζάνι του τσαγιού.

Πρώτη φορά πίνω τσάι ginseng και χαίρομαι που επέλεξα το LAVIVANT. Από γεύση το βρίσκω πολύ νόστιμο. Το άρωμα το βρίσκω ευχάριστο. Το κοκκώδες υλικό διαλύεται χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα μετά την έκχυση. Βρίσκω μια από τις πολλές συμβουλές στο πίσω μέρος του ξύλινου κουτιού ιδιαίτερα χρήσιμη: μην ρίχνετε νερό που είναι πολύ ζεστό, ώστε να αναπτύξει πλήρως το αποτέλεσμα.

Amazon DE, 26 Ιουλίου 2021

Martin

Δυνατή γεύση

Παρήγγειλα ξανά το τσάι. Δεν είναι για μένα η γεύση, αλλά οι επιπτώσεις στην υγεία. Στα 82 μου, εξακολουθώ να είμαι ζωντανός από κάθε άποψη. Παίρνω καθημερινά τσάι ginseng εδώ και 15 χρόνια. Είχα πολλούς προμηθευτές. Τώρα επιμένω με αυτόν τον προμηθευτή επειδή η συσκευασία φέρει το λογότυπο γνησιότητας “Korea INSAM”, το οποίο εγγυάται το αυθεντικό κορεάτικο ginseng….Η γεύση είναι πιο δυνατή από άλλα τσάγια που έχω αγοράσει στο παρελθόν.

Amazon DE, 4 Ιουλίου 2021

Traveljoe

Καλή γεύση – Ετοιμάζεται γρήγορα

Αυτό το τσάι έχει πολύ αρωματική γεύση. Αγόρασα τσάι ginseng από δύο διαφορετικούς προμηθευτές με την ίδια περιεκτικότητα ginseng και γλυκόζη και τον ίδιο αριθμό γραμμαρίων. Και τα δύο όμως έχουν διαφορετική γεύση. Αυτό είναι λίγο πιο σκούρο και πιο πικάντικο στη μυρωδιά, αλλά η γεύση είναι καλύτερη. Η ποιότητα είναι καλή και μπορείτε να το πιείτε γρήγορα, καθώς και να το σερβίρετε κρύο.

Amazon DE, 9 Ιουνίου 2021

Hassü

Τζίνσενγκ σε κόκκους

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το τσάι. Είναι κόκκοι που διαλύονται αμέσως σε ζεστό νερό ή τσάι, δίνοντάς του μια ελαφρώς γλυκιά γεύση. Θεωρώ ότι το ξύλινο κουτί είναι πρακτικό και μπορώ ακόμα να το χρησιμοποιήσω όταν εξαντληθούν οι 100 σακούλες.

Amazon DE, 3 Δεκεμβρίου 2019

Amazon-Kunde

Εξαιρετικό τονωτικό

Μετά τον πρώτο μήνα χρήσης μπορώ να πω ότι το προϊόν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του. Λαμβάνεται κάθε πρωί, με στηρίζει ευσυνείδητα την ημέρα τόσο πολύ που σπάνια πίνω καφέ τώρα. Παρήγγειλα άλλο πακέτο αυτή τη φορά στην έκδοση ginseng που έχει υποστεί ζύμωση. Σοβαρός διανομέας. Συνιστάται ανεπιφύλακτα προϊόν

Amazon IT, 28 Οκωβρίου 2019

giovanni ventura

εξαιρετικό προϊόν και πολύ σοβαρός πωλητής

Πολύ καλό προϊόν, αποδεδειγμένα ήδη για δεύτερη φορά λειτουργεί, απομακρύνει την κούραση και δίνει πολλή ενέργεια. Πολύ αξιόπιστος πωλητής

Amazon IT, 22 Οκτωβρίου 2019

Giampaolo Giannetti

Ένα υπέροχο εκχύλισμα κόκκινου ginseng στη σωστή τιμή

Μετά από χρόνια βρήκα ένα κόκκινο, ζυμωμένο, αποτελεσματικό εκχύλισμα Ginseg που δίνει τη σωστή φόρτιση στις έντονες μέρες! Η συσκευασία είναι επαρκής και διατηρεί την ποιότητα του προϊόντος μέχρι την τελευταία σταγόνα. Η σωστή τιμή είναι επίσης αξιόλογη.

Amazon IT, 3 Οκτωβρίου 2019

Philippe PERGOLA

Παραδόθηκε πολύ γρήγορα

Έχοντας δοκιμάσει το κανονικό εκχύλισμα ginseng, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, τώρα δοκιμάζω το ζυμωμένο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η αποτελεσματικότητα του προϊόντος δεν είναι θέμα ημερών, αλλά μπορεί να γίνει αισθητή μετά από μερικές εβδομάδες. Διευκρίνισα την ελαφρώς συγκεχυμένη διατύπωση στις οδηγίες με τον προμηθευτή – πάρτε τη συνιστώμενη ποσότητα σε νερό για τρεις εβδομάδες, μην το πάρετε για δύο εβδομάδες και μετά συνεχίστε να ακολουθείτε αυτό το μοτίβο.

Amazon UK, 13 Μαϊου 2019

I. A. INGRAM