Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Βρείτε παρακάτω απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις που λαμβάνουμε

Τι είναι το Κορεάτικο Κόκκινο Ginseng;

Το Kορεατικό Kόκκινο Ginseng παράγεται μέσω διαδικασίας ατμού και ξήρανσης από ακατέργαστο κορεάτικο ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) για ενίσχυση της ασφάλειας, της συντήρησης και της αποτελεσματικότητας.

Ποια είναι τα οφέλη από την κατανάλωση Kορεατικού Kόκκινου Ginseng;

Τα οφέλη του Κορεατικού Κόκκινου Τζίνσενγκ όπως πιστοποιούνται από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων της Νότιας Κορέας είναι:

• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
• Βοηθά στην αποκατάσταση από την κόπωση
• Αναστολή της συσσώρευσης αιμοπεταλίων και ως εκ τούτου διευκόλυνση της κυκλοφορίας του αίματος
• Υποστηρίζει τη λειτουργία της μνήμης
• Ανακούφιση από συμπτώματα εμμηνόπαυσης
• Βελτίωση δραστηριότητες αντιοξειδωτικών ενζύμων Επιπλέον, άλλες μελέτες υποδεικνύουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία του κορεατικού κόκκινου ginseng, όπως:
• Αύξηση των Τ-κυττάρων, των Β-κυττάρων και των λευκών αιμοσφαιρίων για τη βελτίωση της ανοσολογικής απόκρισης του σώματος

Γιατί η KGE χρησιμοποιεί μόνο Κορεάτικο Τζίνσενγκ που καλλιεργείται 6 χρόνια;

Η ποιότητα του Ginseng ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία κατά τη συγκομιδή. Ενώ το σχήμα του ginseng ολοκληρώνεται τον τέταρτο χρόνο μετά τη φύτευση, χρειάζονται έξι χρόνια για να ωριμάσει η ρίζα και να ξεκλειδώσει τη μέγιστη αποτελεσματικότητά της και τη βέλτιστη ποσότητα ginsenosides (ενεργά συστατικά γνωστά για την αντιφλεγμονώδη και ανοσοδιεγερτική τους δράση). Μετά από έξι χρόνια ανάπτυξης, η αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών του δεν θα βελτιώνεται πλέον και μπορεί ακόμη και να επιδεινωθεί. Οι ώριμες ρίζες τζίνσενγκ ηλικίας 6 ετών περιέχουν επίσης 1,4 έως 2 φορές υψηλότερες ποσότητες ενεργών συστατικών από αυτές που καλλιεργούνται για τέσσερα χρόνια.

Υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στη χρήση Κορεατικού Κόκκινου Τζίνσενγκ;

Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση; Ως προσαρμογόνο, το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng βοηθά στην προστασία του σώματος από το φυσιολογικό στρες και αποκαθιστά την ισορροπία στο σώμα. Είναι μη τοξικό και κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης, σταματήστε αμέσως την κατανάλωση και η αλλεργία θα πρέπει φυσικά να ανακουφιστεί.

Ποιος μπορεί να καταναλώσει Κορεατικό Κόκκινο Ginseng;

Είναι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng πιο ωφέλιμο για μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα; Το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng είναι γενικά καλό για όλους, μικρούς και μεγάλους, ανεξάρτητα από τη σύσταση του σώματός τους. Είναι κατάλληλο για κατανάλωση από παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και έχει επίσης εγκριθεί από τον FDA των ΗΠΑ ως ασφαλές για κατανάλωση από παιδιά. Η αποτελεσματικότητα του Κορεατικου Κόκκινου Ginseng εξαρτάται από τη φυσική κατάσταση του κάθε ατόμου και όχι από την ηλικία του. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να παρατηρηθεί σχετικά περισσότερο σε αδύναμα άτομα ή ηλικιωμένους με μειωμένη σωματική λειτουργία, σε σύγκριση με υγιείς, νεαρούς ενήλικες. Ωστόσο, τα υγιή άτομα εξακολουθούν να ενθαρρύνονται να καταναλώνουν τακτικά κορεατικό κόκκινο ginseng ως καθημερινό συμπλήρωμα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη βελτίωση της συνολικής ζωτικότητας και την επιβράδυνση των επιπτώσεων της γήρανσης. Σημείωση: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φάρμακα, συμβουλευτείτε πρώτα έναν γιατρό πριν πάρετε το κορεατικό κόκκινο τζίνσενγκ. Καθώς το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng έχει ανασταλτική επίδραση στη συσσώρευση αιμοπεταλίων, θα πρέπει να δίνεται προσοχή σε άτομα που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα ή βαρφαρίνη.

Είναι το Κορεάτικο Κόκκινο Ginseng θερμό;

Μπορούν άτομα με θερμό οργανισμό να πάρουν Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ; Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, κάθε βότανο θεωρείται ότι έχει μια ιδιαίτερη ιδιότητα ενέργειας: κρύο, δροσερό, ουδέτερο, χλιαρό ή ζεστό. Στην περίπτωση του Κορεάτικου Κόκκινου Τζίνσενγκ, ταξινομείται ως ζεστό βότανο στη φαρμακοποιία TCM. Ενώ έχει «πιο ζεστή» φύση από άλλους τύπους ginseng, προάγει την κυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό της ενέργειας αναστέλλοντας τον σχηματισμό θρόμβων αίματος και μειώνοντας τα λιπίδια του αίματος. Το αποτέλεσμα της παροχής ενέργειας στο σώμα μέσω της κυκλοφορίας μπορεί να αφήσει μια ζεστή αίσθηση στο δέρμα, αλλά το Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ δεν αυξάνει στην πραγματικότητα τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος. Επομένως, δεν είναι θερμό. Από την άποψη του TCM, η «θερμότητα» είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής ενέργειας Yang στο σώμα. Σε αυτό μπορούν επίσης να συμβάλουν παράγοντες ανθυγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής, όπως η συχνή παραμονή μέχρι αργά, η υπερβολική εργασία χωρίς επαρκή ανάπαυση και η υπερβολική κατανάλωση «ζεστών» φαγητών όπως τηγανητά ή πικάντικα τρόφιμα και αλκοόλ. Όταν καταναλώνετε κορεάτικο κόκκινο τζίνσενγκ, συνιστάται να λαμβάνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά και να στοχεύετε σε μια καλά ισορροπημένη διατροφή.

Είναι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng κατάλληλο για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Δεδομένης της απουσίας ερευνητικών μελετών σε εγκύους μητέρες που χρησιμοποιούν Kορεάτικο Kόκκινο Tζίνσενγκ, δεν μπορούμε να προτείνουμε τη χρήση κορεατικών προϊόντων Kόκκινου Tζίνσενγκ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, γενικά δεν συνιστούμε τη χρήση βοτάνων κατά το πρώτο τρίμηνο καθώς οι πρώτες 13 εβδομάδες της εγκυμοσύνης είναι η πιο κρίσιμη και ευάλωτη περίοδος. Ορισμένες έγκυες μητέρες επιλέγουν να συνεχίσουν με Kορεάτικο Kόκκινο Tζίνσενγκ κατά το τελευταίο τρίμηνο για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και την ενέργειά τους. Εάν επιθυμείτε να καταναλώνετε Kορεάτικο Kόκκινο Tζίνσενγκ από το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο και μετά, συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο γιατρό.

Είναι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng κατάλληλο για κατανάλωση κατά τη διάρκεια του θηλασμού ή του θηλασμού;

Αυτό υπόκειται σε προσωπική προτίμηση. Δεδομένης της απουσίας ερευνητικών μελετών σε μωρά που θηλάζουν και θηλάζουσες μητέρες που είναι χρήστες Κορεάτικου Κόκκινου Τζίνσενγκ, δεν μπορούμε να προτείνουμε τη χρήση κορεατικών προϊόντων Κόκκινου Τζίνσενγκ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ωστόσο, ορισμένες μητέρες επιλέγουν να συνεχίσουν με το Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ ακόμη και όταν θηλάζουν για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και την ενέργεια. Εάν ανησυχείτε για τη μεταφορά βοτάνων μέσω του μητρικού γάλακτος στο μωρό σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καταναλώνετε Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ αμέσως μετά το θηλασμό ή την εξαγωγή του μητρικού γάλακτος. Αυτό θα έδινε στη συγκέντρωση των βοτάνων στο αίμα σας αρκετό χρόνο για να κορυφωθεί και να μειωθεί πριν από την επόμενη συνεδρία θηλασμού ή άντλησης. Ωστόσο, συμβουλευτείτε πρώτα έναν πιστοποιημένο γιατρό πριν το κάνετε.

Είμαι νέος στο Κορεάτικο Κόκκινο Ginseng. Τι πρέπει να προσέξω ως νέος χρήστης;

Η συνιστώμενη δόση στη συσκευασία προορίζεται για Κορεάτες καταναλωτές που είναι μακροχρόνιοι χρήστες του Κορεάτικου Κόκκινου Ginseng από νεαρή ηλικία. Καθώς το κλίμα και οι διατροφικές μας συνήθειες όσων ζουν στην Ευρώπη διαφέρουν από τους Κορεάτες, συνιστάται στους νέους χρήστες Κορεάτικου Κόκκινου Ginseng να ξεκινούν με μειωμένη δόση (π.χ. το μισό ή το ένα τρίτο της κανονικής δόσης) και να επεκτείνουν τα διαστήματα μεταξύ κάθε δόσης ( μια φορά κάθε 2-3 ημέρες) κατά τον πρώτο μήνα. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση του σώματός σας πριν αυξήσετε αργά στη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Συνιστάται επίσης να λαμβάνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά και να στοχεύετε σε μια καλά ισορροπημένη διατροφή. Αν και οι παρενέργειες είναι σπάνιες και ασυνήθιστες, μειώστε τη δόση ή σταματήστε τη χρήση εάν δεν είστε σίγουροι.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να βιώσετε τα αποτελέσματα του Κορεατικού Κόκκινου Ginseng;

Το εκτιμώμενο διάστημα για τα Κορεατικά προϊόντα Κόκκινου Ginseng της LAVIVANT είναι τουλάχιστον 30 ημέρες συνεχούς χρήσης. Ωστόσο, σημειώστε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με τη σύσταση του σώματος κάθε ατόμου. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί σχετικά περισσότερο σε αδύναμα άτομα ή ηλικιωμένους με μειωμένη σωματική λειτουργία, σε σύγκριση με υγιείς, νεαρούς ενήλικες.

Τί πρέπει να προσέξω όταν καταναλώνω Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ;

Το κορεατικό κόκκινο τζίνσενγκ μπορεί γενικά να λαμβάνεται με όλα τα τρόφιμα. Ωστόσο, οι επαγγελματίες της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής συχνά συμβουλεύουν να μην παίρνετε βότανα με προϊόντα τσαγιού (όπως κινέζικο τσάι, πράσινο τσάι, τσάι με γάλα, κόκκινο τσάι, μαύρο τσάι) ή λευκό ραπανάκι, καθώς αυτές οι τροφές μπορεί να εξουδετερώσουν την αποτελεσματικότητα του βοτάνου. Εάν καταναλώνετε τσάι ή λευκό ραπανάκι, θα πρέπει να το καταναλώνετε δύο ώρες πριν ή μετά τη λήψη Κορεατικού Κόκκινου Ginseng. Επιπλέον, αποφύγετε να υποβάλλετε το κορεατικό κόκκινο ginseng σε υψηλές θερμοκρασίες (συγκεκριμένα πάνω από 80°C), καθώς αυτό θα καταστρέψει τα ενεργά συστατικά μέσα στο ginseng. Μετά το μαγείρεμα, αφήστε το ζεστό φαγητό να κρυώσει για 10-15 λεπτά πριν ανακατέψετε με εκχύλισμα ή σκόνη Κορεατικού Κόκκινου Ginseng. Εάν είναι ακατέργαστες ρίζες Κόκκινου Κορεατικού Τζίνσενγκ, χρησιμοποιήστε χαμηλότερη φωτιά για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία του νερού στους 85-95°C περίπου – μην κρατάτε το νερό να βράζει.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να καταναλώσετε Κορεάτικα προϊόντα Κόκκινου Ginseng;

Δεν υπάρχει διαφορά στην αποτελεσματικότητα είτε καταναλώνετε Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ πριν είτε μετά από ένα γεύμα. Ωστόσο, εάν έχετε ευαίσθητο πεπτικό σύστημα, συνιστάται η κατανάλωσή του μετά το γεύμα. Γενικά, το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ απορροφάται καλύτερα όταν καταναλώνεται πριν το πρωινό, με άδειο στομάχι ή 2-3 ώρες πριν τον ύπνο. Από την άποψη της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής, δεδομένου ότι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng θεωρείται ένα βότανο Yang, θα ήταν ιδανικό να το καταναλώνουμε το πρωί, καθώς η ενέργεια Yang του σώματός μας είναι πιο κυρίαρχη την ημέρα. Σημείωση: Τα περισσότερα παραδοσιακά συμπληρώματα μπορούν να καταναλωθούν δύο ώρες με διαφορά από τα δυτικά φάρμακα και συμπληρώματα. Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή ενός γιατρού ή πιστοποιημένου ιατρού εάν λαμβάνετε φάρμακα ή φυτικά συμπληρώματα, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση βοτάνου-φαρμάκου ή βοτάνου-βοτάνου.

Μπορεί το κορεάτικο κόκκινο ginseng να λαμβάνεται μαζί με άλλα φάρμακα ή συμπληρώματα;

Γενικά, τα περισσότερα παραδοσιακά συμπληρώματα μπορούν να καταναλωθούν δύο ώρες με διαφορά από τα δυτικά φάρμακα και συμπληρώματα. Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή ενός γιατρού ή πιστοποιημένου ιατρού εάν λαμβάνετε φάρμακα ή φυτικά συμπληρώματα, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση βοτάνου-φαρμάκου ή βοτάνου-βοτάνου. Καθώς το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ έχει ανασταλτική επίδραση στη συσσώρευση αιμοπεταλίων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν λαμβάνετε αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα ή βαρφαρίνη.

Είναι το κορεατικό κόκκινο ginseng κατάλληλο για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση;

Πολλοί άνθρωποι έχουν μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η αύξηση της αρτηριακής πίεσης είναι μια παρενέργεια της λήψης Κορεατικού Κόκκινου Τζίνσενγκ. Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ είναι ωφέλιμο ως ασφαλές θεραπευτικό βοήθημα στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης όταν λαμβάνεται μαζί με φάρμακα για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στους νέους χρήστες. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μειωμένη δόση (π.χ. το μισό ή το ένα τρίτο της κανονικής δόσης) και να επεκτείνετε τα μεσοδιαστήματα μεταξύ κάθε δόσης (π.χ. μία φορά κάθε 2-3 ημέρες) κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση του σώματός σας προτού αυξήσετε αργά στη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Σημείωση: Εάν έχετε σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση ή η αρτηριακή σας πίεση δεν ελέγχεται καλά με φάρμακα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ.

Βοηθά το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα;

Μελέτες έχουν δείξει ότι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού των λιπιδίων, μειώνοντας έτσι τη χοληστερόλη στο αίμα. Σε μια κλινική μελέτη που διεξήχθη με γυναίκες στην εμμηνόπαυση, αναφέρθηκε ότι τα επίπεδα ολικής χοληστερόλης και LDL χοληστερόλης μειώθηκαν μετά από 12 εβδομάδες κατανάλωσης κορεατικού κόκκινου τζίνσενγκ. Ωστόσο, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή για τους νέους χρήστες. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μειωμένη δόση (π.χ. το μισό ή το ένα τρίτο της κανονικής δόσης) και να επεκτείνετε τα μεσοδιαστήματα μεταξύ κάθε δόσης (π.χ. μία φορά κάθε 2-3 ημέρες) κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση του σώματός σας πριν αυξήσετε αργά στη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Σημείωση: Εάν έχετε σοβαρή υψηλή χοληστερόλη στο αίμα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ.

Μπορούν οι διαβητικοί ασθενείς να καταναλώνουν Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ;

Πολλοί διαβητικοί ασθενείς καταναλώνουν Κορεατικό Κόκκινο Ginseng για να ανακουφίσουν την κούραση και να διατηρήσουν τη συνολική ευεξία. Ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ βοηθά στη βελτίωση του ελέγχου του σακχάρου στο αίμα σε διαβητικούς ασθενείς και στη μείωση των επιπλοκών όπως η κόπωση και το μούδιασμα στα χέρια και τα πόδια που προκαλούνται από διαβήτη, εξακολουθεί να είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε γιατρό πριν καταναλώσετε το προϊόν. Θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στους νέους χρήστες. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με μειωμένη δόση (π.χ. το μισό ή το ένα τρίτο της κανονικής δόσης) και να επεκτείνετε τα μεσοδιαστήματα μεταξύ κάθε δόσης (π.χ. μία φορά κάθε 2-3 ημέρες) κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση του σώματός σας πριν αυξήσετε αργά στη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Σημείωση: Οι ασθενείς με διαβήτη θα πρέπει να ελέγχουν την περιεκτικότητα σε ζάχαρη που αναγράφεται στην ετικέτα Nutrition Facts στη συσκευασία του προϊόντος πριν το καταναλώσουν. Εάν έχετε σοβαρό διαβήτη που δεν μπορεί να ελεγχθεί καλά με φάρμακα για τον διαβήτη ή πρέπει να περιορίσετε την πρόσληψη τροφής, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν το καταναλώσετε.

Μπορούν οι γυναίκες να παίρνουν Κορεατικό Κόκκινο Ginseng κατά τη διάρκεια της περιόδου τους;

Αυτό υπόκειται σε προσωπική προτίμηση. Ενώ οι επαγγελματίες της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής συνήθως συνιστούν τη λήψη τονωτικών μετά την ολοκλήρωση της εμμήνου ρύσεως, ορισμένες μελέτες έχουν προτείνει ότι η κατανάλωση Κορεατικού Κόκκινου Τζίνσενγκ κατά την έμμηνο ρύση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου της περιόδου και στη διατήρηση τακτικών μηνιαίων κύκλων. Μια μελέτη που διεξήχθη σε υγιείς νεαρές γυναίκες που παρουσίασαν πόνο στην εμμηνόρροια έδειξε ότι το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ βελτιώνει την ολιγομηνόρροια (σπάνια έμμηνο ρύση) και τη δυσμηνόρροια (πόνος της περιόδου).

Μια άλλη μελέτη έδειξε επίσης ότι το Ginsenoside R2, ένα από τα ενεργά συστατικά που υπάρχουν στο Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ, καταστέλλει τα ινομυώματα της μήτρας που προκαλούνται από οιστρογόνα/προγεστερόνη, υποδηλώνοντας επομένως ότι το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ είναι επίσης αποτελεσματικό στην ανακούφιση της δευτερογενούς δυσμηνόρροιας (πόνος περιόδου που προκαλείται από ασθένειες όπως ενδομητρίωση και ινομυώματα της μήτρας).

Ωστόσο, συνιστάται στις γυναίκες με δευτεροπαθή δυσμηνόρροια να αναζητήσουν θεραπεία και να συμβουλευτούν έναν ειδικό γιατρό πριν πάρουν Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ.

Είναι το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng καλό για όσους έχουν κρύα χέρια και πόδια;

Η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι μια από τις κοινές αιτίες των κρύων χεριών και ποδιών. Για τέτοιες περιπτώσεις, ναι, το Κορεάτικο Κόκκινο Ginseng βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να ανακουφίσει την υπερευαισθησία στο κρύο στα χέρια και τα πόδια.

Μπορούν οι καρκινοπαθείς να πάρουν Κορεάτικο Κόκκινο Τζίνσενγκ;

Το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σωματικής δύναμης και της ανοσίας του ασθενούς μετά τη θεραπεία του καρκίνου, ωστόσο συνιστάται να συμβουλευτείτε πρώτα έναν γιατρό πριν τη λήψη. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία μετά από χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο του στομάχου και του παχέος εντέρου παρουσίασαν βελτίωση στην ανοσία τους μετά τη λήψη Κορεατικού Κόκκινου Ginseng. Μια κλινική μελέτη σε ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου που υποβλήθηκαν σε χημειοθεραπεία έδειξε επίσης σημαντική βελτίωση στην κόπωση που σχετίζεται με τον καρκίνο μετά την κατανάλωση Κορεατικού Κόκκινου Ginseng.

Μπορεί να ληφθεί το κορεάτικο κόκκινο ginseng μετά από χειρουργική επέμβαση;

Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν πάρετε. Δεδομένου ότι το Κορεατικό Κόκκινο Τζίνσενγκ έχει ανασταλτική επίδραση στη συσσώρευση αιμοπεταλίων, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν λαμβάνετε αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα ή βαρφαρίνη.

Μπορεί να ληφθεί το κορεάτικο κόκκινο τζίνσενγκ με αλκοόλ;

Γενικά συνιστούμε να τα παίρνετε με διαφορά δύο ωρών.

Τα κορεατικά προϊόντα κόκκινου ginseng της LAVIVANT είναι πιστοποιημένα Halal;

Ναι όλα μας τα προϊόντα έχουν HALAL πιστοποίηση.

Έχετε και άλλες ερωτήσεις;

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα

Στείλτε την ερώτησή σας