Η θεωρία των 7 πλεονεκτημάτων του Τζίνσενγκ στην ανατολική ιατρική!

 • null

  Αντοχή και Ενέργεια 補氣救脫

  Βελτιώνει τη σωματική απόδοση μειώνοντας την κόπωση, αυξάνοντας την αντοχή και ενισχύοντας τη χρήση οξυγόνου, η οποία τελικά υποστηρίζει την τόνωση της αντοχής.

 • null

  Ομαλοποίηση διαταραχών μεταβολισμού 益血復脈

  Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και ενισχύει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού και να προάγουν σταθερή αρτηριακή πίεση και σφυγμό.

 • null

  Καταπραϋντικό ψυχικών διαταραχών 養心安神

  Έχει προσαρμογόνες ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν το σώμα και το μυαλό να αντιμετωπίσουν καλύτερα το στρες και το άγχος, να βελτιώσουν τη διάθεση και να ενισχύσουν τη γνωστική λειτουργία, οδηγώντας τελικά σε πιο σταθερή ψυχική κατάσταση.

 • null

  Βελτίωση λειτουργίας του σώματος 生津止渴

  Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του σώματος ενισχύοντας ζωτικά όργανα, βελτιώνοντας την πέψη, την καλύτερη κυκλοφορία, που μπορεί να συμπληρώσουν τα σωματικά υγρά και να ανακουφίσουν τη δίψα.

 • null

  Αποτοξίνωση και βελτίωση δερματικών παθήσεων 托毒合瘡

  Διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος, να προστατεύσουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες και τη γήρανση και να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος.

 • null

  Ενίσχυση Σπλήνας και Στομάχου 健脾止瀉

  Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη βελτίωση της πέψης, την ενίσχυση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών, τη ρύθμιση των κινήσεων του εντέρου, ενισχύει τη σπλήνα, το στομάχι, βοηθά σε πολλά γαστρεντερικά προβλήματα.

 • null

  Θρέφει και ενισχύει το αναπνευστικό 補肺定喘

  Έχει αντιφλεγμονώδη και τονωτικά του ανοσοποιητικού αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της λειτουργίας των πνευμόνων, στην ενίσχυση πρόσληψης οξυγόνου και στην ανακούφιση αναπνευστικών συμπτωμάτων όπως βήχας, συριγμός και δύσπνοια.

0%

  Σοφία χιλίων ετών, η ιστορία του Τζίνσενγκ

  Ανακαλύψτε την ιστορική προέλευση του Ginseng, που χρονολογείται πριν από χίλια χρόνια στην Κορέα, όπου τα αξιοσημείωτα αποτελέσματά του αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά με το μαγείρεμα και την ξήρανση του φυτού.

  Η τεκμηριωμένη δύναμη του Ginseng σημειώθηκε στο ταξιδιωτικό δοκίμιο “高麗圖經” από τον Xuanhe, έναν απεσταλμένο της δυναστείας Song που επισκέφτηκε το Goryo το 1123.

  Σήμερα, τα οφέλη του για την υγεία εξακολουθούν να τιμούνται τόσο από τις ανατολικές όσο και από τις δυτικές ιατρικές κοινότητες, καθιστώντας το Ginseng την απόλυτη τροφή για την υγεία, που συνδυάζει ιστορία και επιστήμη σε τέλεια αρμονία.

  Τί ειναι το Κορεάτικο τζίνσενγκ;

  Ξεκλειδώστε τη δύναμη του Κορεάτικου Ginseng – η απόλυτη επιλογή για την υγεία σας! Σε αντίθεση με άλλες ποικιλίες της οικογένειας Ginseng, το Κορεάτικο Ginseng είναι γεμάτο με εντυπωσιακά επίπεδα σαπωνινών και μη σαπωνινών, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις της υγείας. Με πολύτιμες σαπωνίνες όπως το Rb1, αυτό το θαυματουργό φυτό μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της υγιούς λειτουργίας του ήπατος και του εγκεφάλου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – είναι επίσης άφθονο σε συστατικά που δεν περιέχουν σαπωνίνη, όπως οι αξιοσημείωτοι όξινοι πολυσακχαρίτες, οι οποίοι έχει αποδειχθεί ότι διαχειρίζονται τα επίπεδα χοληστερόλης. Μην χάσετε όλα τα εκπληκτικά οφέλη του Κορεάτικου Ginseng!

  Ιστορία του Κορεάτικου Τζίνσενγκ

  Γυρίστε πίσω στο χρόνο με την εξαιρετική δύναμη του Κορεάτικου Τζίνσενγκ – ένα βότανο βουτηγμένο σε αιώνες ιστορίας και γνωστό ως το ενισχυτικό ανοσίας της Ασίας. Εγγενές στην Κορεατική Χερσόνησο, αυτό το ισχυρό βότανο δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Χρειάζονται έξι ολόκληρα χρόνια προσεκτικής καλλιέργειας, σε τέλειες συνθήκες ανάπτυξης, για να αναπτυχθούν ρίζες που μπορούν να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Αξίζει όμως την αναμονή! Μόλις συγκομιστεί το Κορεάτικο Τζίνσενγκ προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά που γιορτάζονται εδώ και αιώνες. Μην χάσετε την απίστευτη κληρονομιά του το Κορεάτικου Τζίνσενγκ – μια αληθινή απόδειξη της δύναμης της φύσης!

  Τί είναι οι σαπωνίνες και οι όξυνοι πολυσακχαρίτες;

  Ξεκλειδώστε τη δύναμη του Κορεάτικου Ginseng, του απόλυτου βοτάνου για την τόνωση της υγείας και της ζωτικότητάς σας!
  Το Kορεάτικο Ginseng είναι γεμάτο με δύο ισχυρές χημικές οικογένειες, σαπωνίνες και όξινους πολυσακχαρίτες, αυτό το θαυματουργό βότανο προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία που κανένα άλλο τζίνσενγκ δεν μπορεί να συγκριθεί. Οι σαπωνίνες είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους, ενώ οι όξινοι πολυσακχαρίτες συμβάλλουν στην υπερφόρτιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, ώστε να παραμείνετε υγιείς και ζωντανοί όλο το χρόνο.

  Αμερικάνικο Ginseng

  >15Σαπωνίνες
  • >2,25% Όξυνοι πολυσακχαρίτες
  • Ονομασία
   PANAX
   QUINQUEFOLIUM L.
  • Τοποθεσία
   ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

  Κινέζικο Ginseng

  >15Σαπωνίνες
  • >2,25% Όξυνοι πολυσακχαρίτες
  • Ονομασία
   PANAX NOTOGINSENG
   F.H. CHEN
  • Τοποθεσία
   ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ

  Ιαπωνικό Ginseng

  >15Σαπωνίνες
  • >2,25% Όξυνοι πολυσακχαρίτες
  • Ονομασία
   PANAX JAPONICUS
   C.A. MEYER
  • Τοποθεσία
   ΚΙΝΑ & ΙΑΠΩΝΙΑ

  Κορεάτικο Ginseng

  22Σαπωνίνες
  • 3,16% Όξυνοι πολυσακχαρίτες
  • SUPER FOOD
  • Ονομασία
   PANAX GINSENG
   C.A. MEYER
  • Τοποθεσία
   ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

  Κορεάτικο
  Red Ginseng

  32Σαπωνίνες
  • 7%
   Όξυνοι πολυσακχαρίτες
  • ΙΣΧΥΡΟ
   SUPER FOOD
  • Ονομασία
   PANAX GINSENG
   C.A. MEYER
  • Τοποθεσία
   ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
  Μην συμβιβάζεστε με κατώτερα τζίνσενγκ όπως οι αμερικανικές, κινέζικες ή ιαπωνικές ποικιλίες, οι οποίες είναι αδύναμες τόσο σε σαπωνίνες όσο και σε όξινους πολυσακχαρίτες. Αντίθετα, κάντε την έξυπνη επιλογή και προτιμήστε το κορεάτικο ginseng, την κορυφαία επιλογή που προσφέρει τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Το Κορεάτικο Ginseng και το Κορεατικό Κόκκινο Ginseng, το οποίο είναι μια ειδικά παρασκευασμένη και εξαιρετικά ισχυρή ποικιλία, παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα αυτών των κρίσιμων χημικών οικογενειών. Ζήστε τη δύναμη του Κορεάτικου Ginseng και ανεβάστε την υγεία και την ευεξία σας στο επόμενο επίπεδο!

  Το καλύτερο τζίνσενγκ μεγαλώνει για 6 χρόνια

  Κάθε χρόνο, το Κορεάτικο Τζίνσενγκ αναπτύσσει ένα οδοντοτό και σύνθετο φύλλο. Εμφανίζει ένα μίσχο φύλλου στην αρχική του περίοδο ανάπτυξης, δύο μίσχους στο δεύτερο έτος και ούτω καθεξής μέχρι το έκτο έτος. Μετά από αυτό, η παραγωγή νέων φύλλων σταματά μυστηριωδώς. Κατά τον έκτο χρόνο, το «κεφάλι», το «σώμα» και τα «πόδια» της ρίζας είναι στο μέγιστο επίπεδο και η ρίζα περιέχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά, γεγονός που δείχνει ότι αυτή είναι η κορυφή της ανάπτυξής της.
  Η κατασκευή του Αυθεντικού Ginseng δεν είναι απλώς μια διαδικασία, είναι μια τέχνη. Το μυστικό μας βρίσκεται στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία, την επιστημονική εξειδίκευση και την αφοσίωσή μας. Κάθε χωράφι προετοιμάζεται για δύο χρόνια και κάθε φυτό καλλιεργείται για έξι χρόνια μέχρι να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μετά από αυτό, αφήνουμε τη γη σε αγρανάπαυση για δέκα χρόνια για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμη να αποδώσει μόνο την καλύτερης ποιότητας Ginseng. Το Ginseng μας είναι αποτέλεσμα μιας σχολαστικά μελετημένης διαδικασίας που αναδεικνύει το καλύτερο σε κάθε ρίζα.